Het product is met succes toegevoegd aan uw winkelwagen
crystals-from-swarovski-logo-1.svg

Sponsoring Lamantia Couture Nederland

 

Wij roepen niet voor niets "The ring is your catwalk!"

Het is ook zeker onze catwalk.

Niks is mooier dan onze prachtige jasjes in de ring te zien. Gedragen door hele talentvolle en enthousiaste ruiters / amazones.

 

Ted Kop Jansen Horses

Een sport en handelsstal gespecialiseerd in Friese dressuur paarden tm Grand Prix niveau.

http://www.kopjansen.nl

 

 

Danielle van Mierlo

Ik ben Danielle van Mierlo, woonachtig in Maasland waar ik ook mijn stal heb. Vanaf mijn 12e ben ik elk jaar opgenomen geweest in de jeugdkaders met 5 verschillende paarden. Met als hoogtepunt een opname in het Nederlandse Team bij de Young Riders met mijn paard Ucento. Tijdens het EK wonnen we een zilveren teammedaille en bronzen individuele medaille. Op dit moment rij ik met 2 paarden Grand Prix en een aantal in opleiding.

 

Sinds 2013 word ik gesponsord door Lamantia Couture Nederland. Ik had al ervaring met het merk en was direct fan. Toen er een oproep kwam dat ze opzoek waren naar een ambassadrice liet ik deze kans niet voorbijgaan. Sindsdien heb ik een hele leuke samenwerking en ben ik erg trots op het feit dat ik deel uit mag maken van het Lamantia Team. Ik vind de kwaliteit en uitstraling heel mooi van LCN, je kan het geheel naar eigen wens samenstellen. Het is herkenbaar, exclusief en daarom sta ik ook 100% achter dit merk.

 

 

Dinja van Liere

Hoi ik ben Dinja van Liere ik ben 27 jaar en ik woon in Werkendam. Ik heb mijn eigen bedrijf genaamd Dinja van Liere Dressage.

Ik train mijn paarden en ik geef les op Stal de Selevia Hoeve in Werkendam. Daarnaast rijd ik ook nog enkele paarden bij Hengstenstation van Uytert in Heerewaarden. Ik rijd op alle niveaus van 3 jarige jonge paarden competitie tot aan Grand Prix.

Op het moment ben ik veel actief in de jonge paarden competities zoals de subli en Pavo cup, maar ook in bijvoorbeeld de Hengstencompetitie met verschillende jonge goed gekeurde hengsten.

 

Ik word sinds 2015 gesponsord door Lamantia Couture Nederland, en ik ben ontzettend blij met deze samenwerking! Ik vind dat dit merk echt staat voor een sportief en altijd weer vernieuwende look maar daarbij toch heel chique is. En dat is echt iets wat mij onwijs aanspreekt.

Daarnaast ben ik heel enthousiast over de mooie pasvorm en comfortabele stof van de jasjes.

 

 

Joyce Heuitink

So proud to represent the gorgeous brand #LamantiaCouture! It was a huge honor to be asked if I wanted to wear their competition jackets! So from now on, also my tailcoat will be from Lamantia Couture! Thank you Elise Basfor this partnership, I will wear your jackets with pride!

 

Vai Bruntink

Website van Stal Laarakkers: http://stallaarakkers.nl/wordpress/

 

Amber den Heyer

Van jongs af aan zit ik fanatiek in het zadel met de hoop om ooit van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken en die droom is uitgekomen! Nadat ik in 2014 mijn Havo diploma mocht ontvangen, ben ik mij volledig gaan richten op de dressuursport.

Ik heb mezelf verder mogen ontwikkelen bij Hengstenstation Joop van Uytert in Heerewaarden,waar ik heel wat uurtjes in het zadel van verschillende hengsten, op verschillende niveaus opgeleid, heb mogen doorbrengen. 

Tot juni 2018 was ik werkzaam als stalamazone bij Ted Kop Jansen Horses te Diever. 

Daar heb ik meerdere, prachtige Friese hengsten, mogen opleiden en uitbrengen in de wedstrijd sport tot op Lichte Tour niveau.

Nu heb ik ervoor gekozen om weer dichter bij m'n familie te zijn en richt ik me vanuit Noord Holland op het trainen van paarden, het uitbrengen van paarden in de ring en in het les/ clinics geven door heel Nederland.

Mocht u interesse hebben in mijn werkzaamheden of in een top kwaliteit paard, dan hoor ik het graag. 

Aarzel niet om contact met me op te nemen, de koffie staat klaar!

Www.Amberdenheyer.nl

Lara van Nek

Onze jongste en zeer succesvolle sponsor amazone

 

 

Esra de Ruiter

Esra is een 23-jarige dressuuramazone uit Sprang-Capelle. Esra runt daar samen met haar ouders en zusje hun eigen stal, dressuurstal de Ruiter. Samen met Britt dekker heeft Esra het Youtube kanaal PaardenpraatTV.